Kunst van Ria Treuren

Gepost in Nieuws Gezondheidscentrum Dillenburg

Op de eerste etage (huisartsenpraktijken) hangen op dit moment schilderwerken van Ria Treuren. Lees hieronder meer over Ria.

Treuren

Opleiding

Ik kon al vroeg met pen en potlood overweg. Tijdens mijn Mulo opleiding kreeg ik een 9 op mijn eindexamenlijst voor het vak tekenen. Handvaardigheden zijn uiteindelijk mijn hobby gebleven. Toen de kinderen naar school gingen ben ik in 1990 lessen gaan volgen bij Pro Arte; mijn leraar was Henk Hollebeek. Vanwege de verhuizing uit de Oudshoornse school ben ik ca. 1996 lessen gaan volgen bij Schilderclub Jacobswoude; mijn leraar was Ton Hendrikx. Daar ben ik gebleven tot 2012. Momenteel volg ik lessen bij Maria ’t Hullenaar. Iedere leraar heeft zijn/haar specifieke inzichten en daar leer je van en is goed voor je ontwikkeling.

Materiaal/thema’s

Ik schilder veel met olieverf; voornamelijk op waterbasis (beter voor milieu en de mens). Ik schilder op doek en houten panelen. Mijn voorkeur gat uit naar de natuur; vooral bloemen eventueel landschappen. Ook mijn kinderen en kleinkinderen heb ik getekend en geschilderd. Soms wil ik wel eens wat schilderen op persoonlijk verzoek.

Contactinformatie

Ria Treuren
van Boetzelaerstraat 128
Alphen aan den Rijn
Tel. 0172 - 491609
E-mail: fr.treuren@casema.nl

Winnaar innovatieprijs

AchmeaEerstelijnsInnovatieprijs

De apothekers, fysiotherapeuten en huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben de Achmea Eerstelijns innovatieprijs gewonnen omdat zij op basis van gelijkwaardige samenwerking zeer goede, samenhangende zorg voor patiënten met een chronische aandoening neerzetten.

Gecertificeerd

Gezondheidscentrum Dillenburg levert kwalitatief hoogstaande en transparante zorg: Apotheek de Hoge Zijde en fysiotherapie van den Berg zijn HKZ gecertificeerd en de huisartsenpraktijken zijn ISO9001 gecertificeerd.