Gezondheidscentrum Dillenburg wint Achmea Eerstelijns Innovatieprijs 2012!

Gepost in Nieuws Gezondheidscentrum Dillenburg

Gezondheidscentrum Dillenburg heeft de Achmea  Eerstelijns innovatieprijs 2012 gewonnen!

Gezondheidscentrum Dillenburg wint Achmea Eerstelijns Innovatieprijs 2012! De apothekers, fysiotherapeuten en huisartsen van gezondheidscentrum Dillenburg hebben de prijs gewonnen omdat zij op basis van gelijkwaardige samenwerking zeer goede, samenhangende zorg voor patiënten met een chronische aandoening neerzetten. Hierbij staat het persoonlijk behandelplan centraal. Om de patiënt in de gelegenheid te stellen dit behandelplan op te stellen wordt door alle disciplines gebruik gemaakt van de "Prisma training".

De patiënt en zijn/haar omgeving leert daarmee wat de ziekte inhoudt en hoe zij het kunnen beïnvloeden. Daarnaast draagt Gezondheidscentrum Dillenburg actief bij aan het realiseren van een gezamenlijk dossier rond de patiënt met een chronische aandoening. Patiënt en zorgverlener zijn zo optimaal geïnformeerd en daardoor in staat elkaars positieve invloed te versterken.

Wij danken iedereen voor het stemmen en de enthousiaste reacties die wij hebben ontvangen!

Lees hier meer over de Achmea Eerstelijns Innovatieprijs.

Winnaar innovatieprijs

AchmeaEerstelijnsInnovatieprijs

De apothekers, fysiotherapeuten en huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben de Achmea Eerstelijns innovatieprijs gewonnen omdat zij op basis van gelijkwaardige samenwerking zeer goede, samenhangende zorg voor patiënten met een chronische aandoening neerzetten.

Gecertificeerd

Gezondheidscentrum Dillenburg levert kwalitatief hoogstaande en transparante zorg: Apotheek de Hoge Zijde en fysiotherapie van den Berg zijn HKZ gecertificeerd en de huisartsenpraktijken zijn ISO9001 gecertificeerd.