Meld u aan voor PRISMA-online na het volgen van de PRISMA-cursus!

Gepost in Nieuws Gezondheidscentrum Dillenburg

Het is zover! Voor iedereen die eerder een PRISMA diabetescursus heeft gevolgd is nu ook de PRISMA-online beschikbaar. Op deze interactieve website vindt u alle PRISMA lesstof terug en kunt u tevens de voedingsspellen nog een keer doorlopen. U herinnert zich vast nog wel het 100-calorieenspel, het koolhydratenspel en het vis- en vetspel. Verder biedt PRISMA-online nog vele extra's zoals een dagboek, een gezondheidsoverzicht, plannen en doelen, meetwaarden, een forum waarop informatie uitgewisseld kan worden met andere deelnemers, een consultvoorbeiding, enz.

Heeft u de PRISMA-cursus op locatie gevolgd en wilt u nu gebruik maken van de PRISMA online? Meldt u dan nu aan!

Aanmelden

Winnaar innovatieprijs

AchmeaEerstelijnsInnovatieprijs

De apothekers, fysiotherapeuten en huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben de Achmea Eerstelijns innovatieprijs gewonnen omdat zij op basis van gelijkwaardige samenwerking zeer goede, samenhangende zorg voor patiënten met een chronische aandoening neerzetten.

Gecertificeerd

Gezondheidscentrum Dillenburg levert kwalitatief hoogstaande en transparante zorg: Apotheek de Hoge Zijde en fysiotherapie van den Berg zijn HKZ gecertificeerd en de huisartsenpraktijken zijn ISO9001 gecertificeerd.