Uitnodiging griepvaccinatie en pneumokokkenvaccinatie

Uitnodiging griepvaccinatie

Binnenkort breekt het griepseizoen weer aan. Patiënten die ouder zijn dan 60 jaar of patiënten die lijden aan hart- en vaatziekten, longziekten of diabetes worden aangeraden zich tegen griep (influenza) te laten vaccineren.

Dit jaar kunt u de griepvaccinatie halen op zaterdag 6 november tussen 09.00-17.00 uur in wijkcentrum Kaju Putih, Dennenlaan 3 in Alphen aan den Rijn. U moet hiervoor een afspraak maken. In de uitnodiging staat uitgelegd hoe u een afspraak kunt inplannen.

Uitnodiging pneumokokkenvaccinatie

Als u geboren bent tussen 1 januari 1948 en 31 december 1952 (69 tot en met 73 jarigen) krijgt u dit jaar een uitnodiging voor de pneumokokkenvaccinatie. De vaccinatie maakt de kans kleiner dat u ziek wordt door pneumokokken. U heeft minder kans op een longontsteking. De vaccinatie zal na 5 jaar herhaald moeten worden om beschermd te blijven.

U krijgt de pneumokokkenvaccinatie op hetzelfde moment als de griepvaccinatie. U hoeft hiervoor maar één afspraak te maken. Volg voor het maken van de afspraak de instructies die op de uitnodiging van de griepvaccinatie staan.

U ontvangt de uitnodiging in week 40 of 41. Heeft u geen uitnodiging ontvangen maar denkt u wel in aanmerking te komen voor een vaccinatie? Neem dan contact op met de assistente.

Winnaar innovatieprijs

AchmeaEerstelijnsInnovatieprijs

De apothekers, fysiotherapeuten en huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben de Achmea Eerstelijns innovatieprijs gewonnen omdat zij op basis van gelijkwaardige samenwerking zeer goede, samenhangende zorg voor patiënten met een chronische aandoening neerzetten.

ISO9001 gecertificeerd

KIWA ISO9001 GHCDDe huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben van Kiwa een ISO9001 certificaat ontvangen voor kwalitatief hoogstaande en transparante zorg.