Tweede vaccinatie AstraZeneca versneld mogelijk

Afgelopen week heeft de Gezondheidsraad geadviseerd dat het interval tussen de twee vaccinaties met AstraZeneca mag variëren tussen de 4 en 12 weken. Dit betekent dat de patiënten die afgelopen maandag 17 mei hun eerste vaccinatie hebben gekregen, ook eerder dan woensdag 18 augustus 2021 de tweede vaccinatie mogen krijgen. Als u dit wilt dan kunt u een afspraak maken voor de tweede vaccinatie op donderdag 1 of vrijdag 2 juli. U kunt uw afspraak alleen maken/wijzigen via het digitale afsprakensysteem. Uw afspraak maken/wijzigen kunt u doen via de bevestigingsmail die u heeft ontvangen voor uw eerste afspraak. U wordt verzocht hier NIET de praktijk over te bellen!

Winnaar innovatieprijs

AchmeaEerstelijnsInnovatieprijs

De apothekers, fysiotherapeuten en huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben de Achmea Eerstelijns innovatieprijs gewonnen omdat zij op basis van gelijkwaardige samenwerking zeer goede, samenhangende zorg voor patiënten met een chronische aandoening neerzetten.

ISO9001 gecertificeerd

KIWA ISO9001 GHCDDe huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben van Kiwa een ISO9001 certificaat ontvangen voor kwalitatief hoogstaande en transparante zorg.