Aangepaste spreekuren

Nu de Coronazorg minder capaciteit vraagt, van zowel huisartsen en ziekenhuizen als IC’s, gaat uw huisarts weer aangepaste spreekuren doen.

Eén van de belangrijkste knelpunten is het aantal mensen in de wachtkamer. Deze ruimte is normaal één van de drukste ruimtes van de praktijk. Het is dan ook moeilijk 1,5 meter afstand te houden bij het normale aantal spreekuren. Mede hierdoor is het aantal spreekuurplekken beperkt.

Daarom willen we met u een aantal regels doornemen:

  1. Patiënten kunnen alleen worden gezien na telefonisch overleg met de assistente. Aanlopen bij de praktijk is niet mogelijk.
  2. Bij klachten die kunnen wijzen op Corona (hoesten, koorts en/of benauwdheid) kunt u telefonisch contact opnemen en zal de assistente overleggen met uw huisarts. Kom in ieder geval niet naar de praktijk!
  3. Tijdelijk is het niet mogelijk afspraken te maken via de website of via MGn.
  4. Kom zo veel mogelijk alleen naar het spreekuur. Wordt u gereden, laat dan uw chauffeur buiten wachten.
  5. Kom precies op het afgesproken tijdstip, dus niet te laat maar ook niet te vroeg.
  6. Het aantal afspraakplekken is beperkt. Daarom zal de assistente met u bespreken of een klacht ook op een andere manier kan worden afgehandeld. Denk daarbij aan een e-consult, telefonisch overleg, beeldbellen of via het opsturen van foto’s (MijnGezondheid.net).
  7. Er wordt nog gekeken hoe de spreekuren van de praktijkondersteuners weer ingevuld kunnen worden.
  8. Heeft u zelf een bloeddrukmeter dan kunnen uw waardes worden doorgegeven via MGn of Engage. Vraag meer informatie aan uw assistente of praktijkondersteuner.
  9. Om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk contact is tussen patiënten geldt in de praktijk een aangepaste looproute. Probeer zoveel mogelijk de trap te nemen en als u met de lift gaat mogen hier maximaal 2 personen in.

Als iedereen zich aan deze regels houdt kunt u veilig naar de dokter. Ook zorgen we met z’n allen voor een veilige werkplek voor ons en voor ons personeel.

Winnaar innovatieprijs

AchmeaEerstelijnsInnovatieprijs

De apothekers, fysiotherapeuten en huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben de Achmea Eerstelijns innovatieprijs gewonnen omdat zij op basis van gelijkwaardige samenwerking zeer goede, samenhangende zorg voor patiënten met een chronische aandoening neerzetten.

ISO9001 gecertificeerd

KIWA ISO9001 GHCDDe huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben van Kiwa een ISO9001 certificaat ontvangen voor kwalitatief hoogstaande en transparante zorg.