Herhaalmedicatie

Indien u chronische medicatie gebruikt kunt u op de volgende vier manieren een herhaling van de medicatie aanvragen:

Optie 1. Met het herhaalnummer

Alle medicatie die afgeleverd is door apotheek de Hoge Zijde bevat vanaf 17 november 2016 een zogenaamd herhaalnummer (een 10-cijferig nummer). U kunt met uw geboortedatum en dit herhaalnummer hier meteen een herhaalrecept aanvragen.

Even geduld alstublieft...

Optie 2. Via MijnGezondheid.net

Als u inlogt op MijnGezondheid.net kunt u uw chronische medicatie terugvinden in uw dossier. U kunt dan ook herhalingen bestellen. Zie voor meer informatie de pagina over MijnGezondheid.net.

Optie 3. Via de receptenlijn

U kunt uw herhaalverzoeken inspreken op de receptenlijn. De receptenlijn is 24 uur per dag te bereiken op telefoonnummer 0172-447929. De receptenlijn elke werkdag afgeluisterd door de apotheek.

Optie 4. Via de apotheek

Voor maximaal gemak kunt u ook gebruik maken van de automatische herhaalservice van de apotheek.

Winnaar innovatieprijs

AchmeaEerstelijnsInnovatieprijs

De apothekers, fysiotherapeuten en huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben de Achmea Eerstelijns innovatieprijs gewonnen omdat zij op basis van gelijkwaardige samenwerking zeer goede, samenhangende zorg voor patiënten met een chronische aandoening neerzetten.

ISO9001 gecertificeerd

KIWA ISO9001 GHCDDe huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben van Kiwa een ISO9001 certificaat ontvangen voor kwalitatief hoogstaande en transparante zorg.