• 4
  • 1
  • 2
  • 3

Contact

Contact

0172 44 79 22

Klik hier voor meer contactinformatie.

Spoed

Bij spoed

Als elke seconde telt:
112

Spoedlijn huisarts:
0172 44 79 20

MijnGezondheid.net

Regel het online!

Klik hier om meteen een afspraak bij uw arts of assistente te maken.

Klik hier om herhaalrecepten te bestellen.

Klik hier om via MijnGezondheid.net een e-consult te doen of uw medische gegevens te bekijken.

Inschrijven

Inschrijven

Klik hier om u in te schrijven als nieuwe patiënt bij ons gezondheidscentrum.

thuisarts.nl

Gezondsheidsklacht?

klik hier of ga direct naar thuisarts.nl

Huisartsen

De praktijken van huisartsen den Heijer, Van Selm, Spruit en Troe zijn gevestigd op de eerste verdieping.

De huisartsen zetten zich in om goed bereikbare en kwalitatief goede huisartsenzorg te bieden volgens de richtlijnen van hun wetenschappelijke vereniging (NHG). Hierbij werken zij regelmatig samen met het huisartseninstituut van het Leids Universitair Medisch Centrum. De huisartspraktijken zijn gecertificeerd volgens de ISO9001 norm.

De assistentes en praktijkondersteuners werken voor alle huisartspraktijken. Voor de patientën zijn de praktijken echter gescheiden; u heeft uw eigen huisarts. Deze keuze betekent dat u het vertrouwde gezicht van uw eigen huisarts in de spreekkamer kunt verwachten, maar het betekent ook dat tijdens afwezigheid of vakantie van uw eigen huisarts de assistentes bij een eventuele hulpvraag zullen kijken of de hulp op verantwoorde wijze kan worden uitgesteld tot de eigen huisarts weer beschikbaar is. Zo kunnen bloeddrukcontroles bij stabiele patiënten best even wachten. Ook met klachten waarmee u al langere tijd loopt (en wellicht bij uw eigen huisarts mee bekend bent) kunt u beter wachten tot de eigen huisarts weer terug is.

In de praktijken van dr. van Selm, dr. Spruit en dr. Troe worden artsen opgeleid tot huisarts. Deze artsen volgen een driejarige opleiding tot huisarts aan het Leids Universitair Medisch Centrum. Gewoonlijk blijven zij ongeveer een jaar in onze praktijken.

Naast gewone huisartsenzorg hebben de huisartsen ook bijzondere kennis/vaardigheden. Zo kunt u bij dr. Troe terecht voor reizigersadvies en vaccinatie. Vanwege toenemende drukte in de huisartsenpraktijk hebben wij besloten om geen medische keuringen (voor bijvoorbeeld rijbewijs, verzekeringen en officiële verklaringen) meer te doen.

Voor een periodieke checkup kunt u bij alle artsen terecht. De kosten hiervoor vallen buiten de normale huisartsenzorg, maar sommige verzekeraars vergoeden hiervan een deel. Informatie en formulieren vindt u elders op de site.

Wie zijn de huisartsen?De praktijkregelsOnze patiënten zijn tevreden over ons!

Winnaar innovatieprijs

AchmeaEerstelijnsInnovatieprijs

De apothekers, fysiotherapeuten en huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben de Achmea Eerstelijns innovatieprijs gewonnen omdat zij op basis van gelijkwaardige samenwerking zeer goede, samenhangende zorg voor patiënten met een chronische aandoening neerzetten.

ISO9001 gecertificeerd

KIWA ISO9001 GHCDDe huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben van Kiwa een ISO9001 certificaat ontvangen voor kwalitatief hoogstaande en transparante zorg.